Milyen nyelvet tanuljak az angol mellé?
Figyelt kérdés
2 lehetöségem van: német/francia. Melyiket érdemes?2012. júl. 27. 12:02
1/6 anonim válasza:
Én németet tanultam, de rám kényszerítették, úgy hogy rühelltem és hiába tanultam 6 évig, egy mondatot nem tudok helyesen összerakni. :D Ettől függetlenül hasznos, a francia talán kevésbé, bár nem árt meggondolni, hogy kimész-e Franciaországba, tanuld, amihez kedved van! :))
2/6 anonim válasza:
én németet tanulnék a helyedben! nagyon szeretem a nyelvet, nekem könnyen is ment és ha németül jól tudsz, Ausztriában, Németországban vagy Svájcban is tanulhatsz/dolgozhatsz később!
3/6 anonim válasza:
Én úgy tanultam németet ,hogy általános iskolás korom óta ,így az angol már 2. nyelvnek nem túl nehéz. De ha te eddig angolt tanultál ,akkor át kell gondolnod ,hogy melyik áll hozzád közelebb. Én cdak a németről tudok írni,annyit ,hogy mivel egy mondatnál sok mindenre oda kell figyelni(ragozás,milyen eset stb.) Ezért nem elég csak tanulni,hanem szeretni is kell,mert ha nem kedveled,akkor nagyon rossz lesz tanulni. Franciát nem tanultam,de jókat hallottam,szerethető nyelv.
4/6 anonim válasza:
Nekem német és spanyol közül kellett választanom, mert a németet hasznosabbnak tartom,tartottam. Szeptembertől kezdem el majd tanulni, igaz. Ha lehetett volna franciát választani, erősen elgondolkodtam volna rajta, de szerintem így is a németet választottam volna. Remélem nem bánom meg a döntésemet és te se! ;)
5/6 anonim válasza:
én biztos, hogy a németet választanám, sokkal nagyobb a jelentősége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!