Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsgán elért összesített...

Nyelvvizsgán elért összesített 58% után megéri felülvizsgálatot kérni? (részletek lent)

Figyelt kérdés

ECL nyelvvizsgán voltam, ahol a magnóhallgatásom 75%-os lett, a beszédkészségem viszont csak 40%, így összesítve 58%-ot értem el. Megérné fellebbeznem? Ha igen, mit írjak bele indoklásnak?

Ha a beszédkészségre megadnak +1%-ot, azzal ha jól tudom nem sok mindenre megyek, hiszen úgyis csak 41%, és úgy sincs meg a követelmény... Van értelme?

2012. júl. 19. 23:51
 1/5 webnyelv ***** válasza:

Hát, szerintem nem nagyon érdemes felülvizsgálatot kérni. Kell érte külön fizetni? És sokat?

Ha még egyszer nekimész, biztos sikerül, még kicsit gyakorlod a szóbelit és simán meglesz.

2012. júl. 20. 01:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Készségenként 2500. Igazából nem vészes, viszont ha egy kis esély is van rá hogy sikerülne megérné... De szerinted nincs? :\ Inkább most 5000, mint legközelebb 15000 (megint).
2012. júl. 20. 01:26
 3/5 A kérdező kommentje:
A nyelvvizsgám másik fele már meg van (az írásbeli azaz a szövegértés és a levélírás), a magnó is simán, csak ez a fránya szóbeli...
2012. júl. 20. 01:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szóbeli részről (leszámítva a magnóhallgatást) van bármilyen "feladatlap", vagy "felvétel"? Ha nincs semmi, csak az eredmények, akkor mi alapján gondolod, hogy adnának plusz pontot, ha már nem emlékeznek arra, hogy hogyan teljesítettél.

Szerintem csak olyan vizsgarésznél lehet értelme fellebbezni, ahol van "feladatlap", amit meg lehet utólag is tekinteni - pl. az írásbeli rész és a szóbeli résznek a magnós része.

2012. júl. 20. 14:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Készült magnófelvétel a szóbeliről. Bár arról a 40%ról lehet inkább nem kellett volna... Mindenesetre megpróbálom, aztán lesz ami lesz...
2012. júl. 21. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!