Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol hirdessem magam ha nyelvet...

Hol hirdessem magam ha nyelvet akarok tanítani?

Figyelt kérdés

fiatalabbakra gondolok, tinikre, akiknek suli mellett német nyelvből korrepetálás kellene, esetleg fiatal felnőttekre akik a középszintű nyelvvizsgáig szeretnének eljutni.

jelenleg tanítok 2 kisiskolást, mindig átvesszük a sulis anyagot, persze most nyáron nem.

most kezdem az egyetemet, szeretnék ezzel egy kis plusz bevételt szerezni.

Pécs, 19 éves felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező, Németországban is élt lány vagyok.

ti mit ajánlotok, hol kéne (sikeresen) hirdetnem magam? én 1000 ft / 50 percre gondoltam, mivel tanári képesítésem (még) nincs. szerintetek ez reális?

2012. júl. 16. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Reális, amúgy meg expressz, apród, jófogás, startapró.

De kiírhatod pécsi fórumokra, pécsi sulik hirdető tábláira stb.

2012. júl. 17. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:
valódi nyelvtanároknak is alig van diákjuk, akkor miből gondolod, hogy neked lesz? bár ezer forint az elég jó ár.
2012. júl. 17. 12:49
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a védelmet :) amúgy találkoztam már iszonyatos nyelvtanárokkal is,én nem sajnálom őket,ha nincs magántanítványuk, csak maguknak köszönhetik. aki jó,ahhoz drágán is sokan járnak,én ezt vallom.

középszintig esetleg kicsit feljebb biztos tudnék tanítani, jártas vagyok üzleti, és idegenforgalmi szaknyelvben is.

megpróbálok kezdetnek pár internetes portált. én úgy tudom,hogy az iskolákban csak szaktanárok hirdetéseit rakják ki, de javítsatok ki,ha nem jól tudom :)

2012. júl. 17. 16:42
 4/4 webnyelv ***** válasza:
Elég az a pár kisiskolás, az is egy kis bevétel. Ne akarj többet, tanári képzettség nélkül tanítani, le is bukhatsz.
2012. júl. 17. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!