Angol nyelvvizsga szóbeli részénél szerintetek elmesélhetem az álmaimat?
Figyelt kérdés
Pl. Kihúzok egy olyan témát,hogy milyen sztárral szeretnék találkozni,és mondjuk azt (is) mondom,h azt álmodtam,hogy az adott híresség meghívott a filmje premierjére?persze elmondom,h ki ő,miben játszott...stb nos? Elsüthetem?2012. júl. 16. 15:32
1/1 anonim válasza:
Ha tényleg van ilyen tétel, szerintem nyugodtan elsütheted. Vagy bármelyik tételnél, amelyikhez valamilyen módon tudod kapcsolni. Leginkább azt értékelik szóbelin, hogy önállóan beszélsz, ha erről tudsz folyamatosan beszélni, akkor nem fognak közbeszólni és jól fog sikerülni. Szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!