Hogyan tudnék megtanulni angolul?
Én azért is tanultam meg könnyen, mert nagyon szeretem a nyelvet... ezért volt kicsit necces a némettel, mert az kevésbé:)
Vegyél angol könyvet, vannak könnyített olvasmányok (bookworms cím alatt futnak, ha jól tudom...)
Én vettem (és most is veszem) az 5 perc angol magazint. Vannak benne mindenféle cikkek, mellé szószedettel, hallgatás, nyelvtan stb.:) Szóval nagyon jó.
Nyelvtant az Oxford könyvből tanulgattam. Szóbelire pl. az 1000 kérdés 1000 válasz a legjobb könyv szerintem.
E mellett pedig állandóan néztem filmeket angolul, az elején angol! felirattal, aztán már egyre jobban kezdtem belejönni, "megszokja" a füled, utána már mehet felirat nélkül. Mindenféle sorozatokat, filmeket néztem. Az elején érdemes olyannal kezdeni, amit már láttál többször magyarul, így biztos tudod miről van szó.
Azért is jó, mert a legfontosabb szerintem a szókincs, ebből tanulsz szavakat is, látod hogy néz ki egy párbeszéd, nem csak ami az angol könyvekben van...
Nagyjából ennyit tudtam segíteni, én 2,5 éve kezdtem(igaziból idén kezdtem el igazán tanulni), idén májusban felsőfokúztam.
Angol nyelv:
Csordás Norbert angol nyelv könyv
Aztán:
English Today Video Course
Angolul könnyű
EnglishBox
Follow Me BBC English Video Course
Extra BBC English Video Course
Relaxa Angol Villám
Learn English with Jennifer Lessons for Beginners Video Course
English For you efu Video Course
Angol CD intenzív nyelvtanfolyam
English in 20 minutes a day
Callan Lessons
Assimil English
gyerekeknek:
Gogo loves English
English Time
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!