Hogyan tudok egy hónap alatt megtanulni angolul?
valamennyit azért tudsz fejlődni.
ha alapfok már megvan, akkor 1 hónap alatt kitartó munkával meg lehet közelíteni a középfokot.
keress külföldi chat partnert, nézz angol filmeket, olvass angol könyveket, és valami tankönyv se lenne rossz.
miért ne lehetne filmet nézni teljesen kezdőként?
sok idő kell hogy megértsd a 70-80 százalékát de miért ne lehetne így elkezdeni? nem értem hogy miért tanulná meg a szavakat rosszul?
nyelvtant meg egyébként nem kell tanulni az magától is megragad.
te se tudod hogy milyen szórendek vannak a magyarba de még is magyarul beszélsz a legjobban.
az meg hogy alapról 3 hónap a középfok napi több óra mellet nem igaz.
illetve lehet az ha hibás a módszered.
0-ról el lehet jutni középig 3 hónap alatt
nem hogy alapról.
azt kifelejtettem hogy a levelező partner se hülyeség alapfokon.
ott már tudsz több mindenről is beszélni.
épp az a lényeg hogy sokat beszélgess.
ha meg van valami hibád az meg majd idővel kitudódik.
1 hónap alatt nem lehet megtanulni angolul.
DE ha napi 5 órát beleraksz, az 1 hónap alatt 150 óra. Annak azért van hatása.
A kérdés, hogy bírsz-e napi 5 órát foglalkozni a nyelvvel. De napi 3 órát mindenképp érdemes lenne megcéloznod.
Azzal egyetértek, hogy semmi bajod nem lesz, ha filmeket is nézegetsz, vagy találsz valakit, akivel beszélgethetsz, levelezhetsz. De a filmnézés annyira passzív dolog, hogy nem számolnám tanulási időnek.
3 hónap alatt 0-ról középfokra az elég vicces kijelentés. Hogy mást ne mondjak az eszperantót szokták 3-6 hónapig tanulni, és abban talán egyetértünk, hogy az egyszerűbb, mint az angol :P
miért lenne vicces?
keress rá Benny Lewis-re a neten.
már azt se tudom hogy hány nyelven beszél de azt hiszem
hogy 8.
az a célja hogy 3 hónap alatt tanuljon meg egy nyelvet.
amikor 1 hónappal tovább tanult németül vagyis 4 hónapig nem hogy a középfokút hanem C2-t felsőfoknak is a magasabb szintjét tettel le.
ha még nem is tanulsz annyit mint ő akkor is meg lehet közelíteni legalább a középfokot 3 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!