Miért kezelik a könyvek és iskolai anyagok az angolt mint idegen nyelvet egy szélsőségesen elvont, absztrakt témaként amikor nem az?
Figyelt kérdés
Egy zajos bárban angolul megfűzni egy texasi fürdőruha modelt (nőneműt) egyáltalán nem elméleti tevékenység...?2012. júl. 10. 06:06
2/6 anonim válasza:
A kérdezö IQ-ja kezdi megközeliteni a levegö höfokát.
4/6 A kérdező kommentje:
A kérdezö IQ-ja kezdi megközeliteni a levegö höfokát.
Neked meg vagy négy éve nem volt nőd...
2012. júl. 10. 21:26
5/6 anonim válasza:
Mivel nö vagyok, elég furcsa lenne...
6/6 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Vagy is az elsõ felét igen, de a másodikat nem.
Nem tudom, hogy szerinted miért kezelik az angolt szélsõségesen a tankönyvek, csak úgy kezelik, mint a németet vagy a franciát, egyszerü normális idegen nyelvként. A franciák is így kezelik az angolt, és fordítva, az angolok is így kezelik a franciát, meg minden idegen nyelvet, pont azért mert idegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!