Szerb nyelvkönyvet honnan lehet beszerezni?
Antikváriumokban lehet próbálkozni. Sajnos a könyvtárak megszabadultak a régi jó, hagyományos nyelvtanítási módszerre épülő nyelvkönyvektől.
Tomics Ljubomir - Kapitánffy István: Szerb-horvát nyelvkönyv (Tankönyvkiadó, Budapest, 1980.)
Ez véletlenül megvan nekem, de már nem tudom, honnan. De kb. 10 éve egyetemi könyvtárban is láttam ezt.
A neten én sem látok megvásárolható példányt, de pl. elő lehet jegyezni két helyen:
Néhány egyetemen van horvát (szerb-horvát) tanszék, pl. Pécsen biztosan, talán ott is tudnak mondani valamit.
Talán torrenten vagy valahol a neten is lehet illegálisan megszerezhető példányt találni, de ebben nem segíthetek. (Bár jó vicc, kapni nem lehet, hozzájutni nem lehet, de letölteni meg illegális lenne.)
uz-translations.net
innen le tudsz tölteni a könyveket, aztán már csak ki kell valahol nyomtatnod és kész
remélem, találsz megfelelőt
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!