Csont nélkül lehet, ha megvan hozzá a nyelvérzéked, de feltétele, hogy találja magad körül anyanyelvi embereket! Erre a célra ajánlhatom a livemochát!
2012. jún. 29. 17:22
4/8 anonim válasza:
Ha már kettőt tudsz, szerintem a 3. menni fog. Csak olyan anyagokat kell beszerezned, ahol van hanganyag is, hogy a kiejtés rögzüljön. Én hasonló cipőben járok, mint te, angol, spanyol után elkezdtem most a németet. De azért én befizettem most egy kezdő tanfolyamot, hogy tényleg az alapokkal ne legyen baj, aztán később önállóan akarom tanulni.
2012. jún. 29. 18:02
5/8 anonim válasza:
4. válaszoló!
Hány órásra fizettél be? Én is gondolkozom, hogy jobb, ha az alapok biztos, és azután könnyebb egyedül arra építgetni. :)
2012. jún. 29. 19:34
6/8 webnyelv válasza:
Lehet. Én olaszul így tanultam meg. Angolul is, de előtte kb. 1 évet jártam tanárhoz.
Ha nem valami extrém kiejtésű nyelvről van szó, és érdekel is a nyelv, akkor fog menni.
2012. jún. 29. 20:30
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy ez még 10 évvel ezelőtt nehezen lett volna lehetséges, de ma már nagyon nem az! Tulajdonképpen bármilyen nyelvből találsz az interneten ezerféle hanganyagot, videót, könyvet, amit csak akarsz, emellé még anyanyelvűekkel is felveheted a kapcsolatot, hogy gyakorold a nyelvet. Az emberek észre sem veszik, mekkora lehetőségeik vannak az internet által, amiről korábban álmodni sem lehetett....
2012. jún. 29. 23:17
8/8 anonim válasza:
Én 60 órás tanfolyamra fizettem be, aztán egyedül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!