Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A TOEFL nyelvvizsga eredményét...

A TOEFL nyelvvizsga eredményét mennyi idő után küldik ki? Sürgős!

Figyelt kérdés
Szóval az eredményt gondolom hamarabb meg lehet tudni, mielőtt kiküldenék a papírt, igazából mindkét időpontra kíváncsi vagyok! Légyszi segítsetek!!! Nagyon fontos lenne tudni még ma este!!

2012. jún. 28. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
A toefl honlapján fent van. Interneten jóval előbb meg lehet nézni, mint hogy kiküldenék. De hogy mikor.. azt sem mondtad meg mikor csináltad, mégis mit gondolsz, jósok vagyunk?:)
2012. jún. 29. 07:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem mondtam egy szóval sem, hogy csináltam ilyen nyelvvizsgát.. :)

Ha te megtaláltad a neten mindazt amit keresek akkor küldd már át légyszíves, mert én semmit nem találtam.

Általánosságban kérdeztem, hogy mennyi időbe telik..

Köszi

2012. jún. 29. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
www.ets.org/toefl címen megtalálod a kérdéseidre a választ. 10 nap múlva van fent neten az eredmény, a levél pedig minimum 2 hét Amerikában, ide Eu-ba még ennél jóval több.
2012. nov. 25. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!