Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 1 év alatt megtanulhatok...

1 év alatt megtanulhatok társalgási szinten angolul (a nyelvvizsga nem érdekel)?

Figyelt kérdés
11.-be járok, 9.-be már megbuktam angolból, ill. most tanév végén is. Pótvizsgára felkészülök, de utána megyek át estire, nem vagyok hajlandó ebben a suliba maradni már. Ebben a tanévben semmi értelmeset nem tanultunk angolból csak nyelvtant, amit úgy adott le a tanár, hogy senki nem értette meg, ill. olyan szavakat amiket soha nem fogunk használni. Én is hülye voltam, hogy nem tanultam magamtól, de már mindegy ezen rágódni. Tényleg szeretnék megtanulni angolul, de nem nyelvtan magolással. Ha neki állok angol nyelvű könyvolvasásnak, ill. feliratosan filmnézésnek és megtanulom az alap nyelvtant akkor 1 év alatt elérhetek megtanulhatok angolul?

2012. jún. 28. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nagyon hajtasz rá, meg tudod csinálni. De ahhoz nagyon sokat kellesz tanulni, főleg hogy meg is buktál belőle. De felirat alatt mit értesz? angol film magyar felirattal, vagy angol felirattal? Mert én úgy gondolom, hogy csak az angol feliratnak van értelme. Nyelvtant is megtanulod, de azt szóban is kell használnod. Mert ezzel amiket felsoroltál, fejleszteni fogod a hallásértésed, a szókincsed és az írott nyelvet. De beszélni nem fogsz tudni. Vagy beszélgess egy ismerőssel angolul minél többet, vagy esetleg úgy is lehet, hogy magadnak beszélsz, különböző témákban és minél többet.
2012. jún. 28. 16:17
 2/2 anonim válasza:
Szerintem iratkozz be privát órára, ott elmagyarázzák rendesen a nyelvtant, én is hülye vagyok belőle, de már kezdem megérteni. Ha megtanultad az alapokat, akkor nézhetsz filmeket is! :)
2012. júl. 21. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!