Melyik a legszebb nyelv? És miért?
Figyelt kérdés
Szerintetek?2009. júl. 7. 23:25
1/20 anonim válasza:
orosz- a hangzása nagyon tetszik, imádok így beszélni:)
2/20 anonim válasza:
Én a spanyolt szeretem nagyon:) Az egész hangzás,olyan szenvedélyes, bár nem tudom, hogy a legszebb-e:D mindenesetre nekem nagyon tetszik
4/20 anonim válasza:
FRANCIA!Még az angolt is nagyon szeretem hallani,lehet mert ennyi idő után se tudok megmukkanni:)
5/20 anonim válasza:
Én a magyart szeretem a legjoban, mert magyar vagyok.
6/20 anonim válasza:
Igen ezt nem vettem számításba (spanyolos válaszoló vagyok), idegen nyelvekre gondoltam csak,a kedvenc nyelv nekem is a magyar:) ezért nem akarok külföldre menni..én magyarul akarok beszélni:)
7/20 anonim válasza:
Magyar!!
Utána nekem is spanyol..
A francia az annyira flegma nyelv:D
Az angol köpködős, az olaszra meg nem mondanám, hogy igen, ez gyönyörű nyelv.
A németben meg megszakadok:S
Orosz..hm..a ruszkikra emlékeztet, azok meg nem igazán jönnek be..
Még a finn az, ami nagyon tetszik, a magyaros hangzáa miatt:)
8/20 A kérdező kommentje:
:))
Köszi a válaszokat!
Amugy nekem a német jön be...;)
2009. júl. 8. 20:41
9/20 anonim válasza:
francia, a magyar után persze
a legcsúnyább meg a német
10/20 anonim válasza:
MAGYAR! Mert a legszebb és legnehezebb!
De a németért meg odaveszek, olyan katonás, de ezen a nyelven lehet a legszebben szerelmet vallani, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!