Hogyan fejleszthetném az angol és német tudásomat?
Itthoni nyelvanulásra gondoltam, az angol egész jól megy, a német már nem annyira. Bármilyen tanácsnak örülnék. A beszélt nyelvet szeretném tanulni, hogy tudjak kommunikálni. Jó lenne valaki, aki beszélget velem ezeken a nyelveket, akár interneten keresztük. Hol találjak ilyet? Vmit a szókincsmeet is bővítni kellene.
Köszi a válaszokat!
Szia! Én szívesen beszélek veled németül :)
Wie alt bist du? Wenn du lust dazu hast, dein deutsch zu verbessern, kann ich dir helfen. ich sprech deutsch fast als muttersprache
Danke, du bist sehr nett!! :)
Ich bin 18 Jahre Alt, Mädchen. Wo können wir spechen? Hast du MSN? :)
Oh, thank u. :) I understood everything.
Yeah, it would be good to read a book in english. I think I'll start to read the Twilight Series... I love it, its interesting. And I thought when I dont understand something, I search the word in a dictionary, and I write it in an exercise book. I have some language E-books like Effortless English and Speak English Like An American. Im watching series in english, like LOST and Desperate Housewives...it think it good too. :)
Jaj, köszi szépen! Ezt az oldalt nem ismertem, holnap mindenképp átnézem! :)
Köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!