PONS illetve ASSIMIL nyelvcsomagokról vélemény?
Figyelt kérdés
Csak mert nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg. Milyen szintre visznek el ezek a könyvek? (Persze vennék melléjük valami kiegészítő nyelvtanos-gyakorlós könyvet is).2012. jún. 22. 14:22
11/17 A kérdező kommentje:
a probléma megoldódott, ugyanis az Assimil fenn van a neten pdf + hanganyag is, úgyhogy csak a PONS-t kell megvennem :)
2012. jún. 25. 23:30
12/17 anonim válasza:
pons angol itt a legolcsóbb szállítási díj is ingyenes 10000 FT felett haladó kezdő csomagot valakinek megvan feltöltené valahova pleas!!! Napok óta keresem...
13/17 anonim válasza:
Bocsi de megkérdezhetme hogy hol találtad meg az Assmilt a neten ?? köszi előre is :D
14/17 A kérdező kommentje:
az angol nyelvű assimil csomagokra gondoltam, magyarul nem hiszem hogy fenn vannak (magyarul soha nem lehet semmit megtalálni a neten..:D)
beírtam googleba h 'assimil new french with ease pdf' és kiad egy csomo oldalt. gondolom a legtöbb nyelvből fenn van az assimil.
2012. júl. 22. 18:43
15/17 anonim válasza:
Pons Angol megvetted? Nem töltenéd fel?
16/17 anonim válasza:
A kreatív nagyon jó, csak kell némi inteligencia a használathához
17/17 anonim válasza:
A kreatív nyelvtanulós csomagokban rengeteg a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!