Holnap szóbelizek angolból, de nem tudok semmit :S mit csináljak?
az írásbelim 43%-os lett de akkor csak tippelgettem meg írtam ami eszembe jutott. Nagyon félek a szóbelitől..ismerve magam biztos h leblokkolok és nem fog eszembe jutni semmi :SSS
Mit javasoltok mit tegyek?Nehéz meg szerezni a 10%-ot?:(
3...ISMÉTLEM!3 pont :)
Azt ennyivel összeszeded: Hello my name is xy and I'm ...years old. I live in the Hungarian capital city, called Budapest :)
És helló :D
Most úgy érzed hogy KO és semmit nem tudsz,de holnap olyan adrenalin lesz benned, hogy még az is előjön amit oviban tanultál meg :DDD
Mondom ezt én aki mindjárt összecsinálja magát, ugyanis én is szóbelizek holnap :D
SOK sikert!!!
Kössz a bíztatást :D (Y) remélem akkor igazad lesz :)
Neked is egy kalappal! :D
Első vagyok :D
Hát jól...:D A törihez kettő szót tudtam magamtól hozzá fűzni, de megkaptam a 3ast írásbelivel együtt :D
Angolnál voltak kérdések amiket nem is értettem, de Yes meg No :D
Lett végül egy 5ösöm, két 4esem, egy 3asom és egy matek kettesem :D
Nekem egész jól sikerült :)
angolból 3pont helyett kaptam 19et :DDDDD
(pedig tényleg egy szót nem tanultam,hanem csak ami eszembejutott :) ) így meglett a 3as
törit kicsit elrontottam :/ az csak 2es lett
viszont a magyart úgy elmondtam h még osztásnál ki is emeltek :D, az 4esre sikerült :D
19:41 : Megnyugtatásként elmondom h én mennyit tanultam szóbelire: 1x-2x elolvastam az irodalom tételeket...ennyi
(szerencsék volt mert a tanárunk év közben folyamatosan kérdezgette a tételeket,így muszáj volt megtanulni,aztán elolvasás után már naggyából megmaradt)
Törit is megpróbáltam elolvasni , de én valahogy felfogni sem bírtam 1-2 tételt o.O így inkább hagytam azt..
angolból meg hát nem tudsz sok mindent csinálni sajnos :/ ,de én is olyanokat mondtam szóbelin h még én is meglepődtem :D
ui:meg a tanárok itt már úgyse ba**nak ki veled...nálunk is segített minden tanár.Ha jól tudom senki sem bukott az évfolyamon.
Sok sikert Neked is!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!