Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy tanuljak meg 60 tételt...

Hogy tanuljak meg 60 tételt angolból hétfőig?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon hülye voltam mert lett volna rá 3 hetem de lusta gec. voltam, és most sír a szám hogy nem tudom megtanulni, az a bajom hogy magamtól nem tudok 1 értelmes mondatot elmondani angolul csak azt amit bemagolok.
2012. jún. 13. 20:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem tudsz egy értelmes mondatot sem, akkor már rég veszett ügy...
2012. jún. 13. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Hülyegyerek...Én is így csesztem el az érettségit anno...
2012. jún. 13. 21:05
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

Így jártál.

Hogy jutottál el 12-ig, ha nem tudsz egy értelmes mondatot angolul?

Egyébként meg számítógép kikapcsol és tanul. Ennyi a trükk.

2012. jún. 13. 21:05
 4/12 anonim válasza:
70%

Ha TÉNYLEG csak bemagolva megy, akkor úgysem az ötösre kéne hajtani. De még csak szerda van. Van még 4 egész napod, plusz a ma este. Ha arányosan elosztod, hogy ma ennyit, holnap annyit, stb. akkor még nincs minden veszve. Ha felületesen is, de mindenbe nézz bele legalább egyszer-kétszer.

Amúgy azt is meg lehet csinálni, hogy eltereled a témát, ha olyat húzol, amit nem tudsz, és olyankor kezdesz beszélni, ami kapcsolódik, de mégis jobban megy. Bár ehhez kell a biztosabb tudás...

2012. jún. 13. 21:09
 5/12 anonim válasza:

Én is az utolsó pillanatban kezdtem el parázni, aztán fel sem keltem a tanulni valótól. Alig aludtam, nem ettem... csak wc-re mentem ki a szobából. Amúgy meg ha holnaptól elosztod a tanulni valót akkor naponta 15öt kell megtanulnod ( simán megtudod ) olvasgasd... bárhova mész vidd magaddal a tanulni valót. és OLVASD el többször, hátha megragad valami, írd le egy papírra az anyagot, mert úgy 10x hatékonyabb ( ezt olvastam valahol ;) ) Ja és igen... netezés közben, elég nehéz tanulni, a helyett, hogy ide írtál, tanultál volna meg 2 tételt. ;)

Ja és sok szerencsét hétfőre. :))

2012. jún. 13. 21:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek tudom hogy egy idióta vagyok ezen már sajnos nem változtathatok! Igen csak a 20%-ra hajtok angolból, írásbelin meg is van már csak szóbelin kell. Csak az a baj hogy van az angolon kívűl még 3 tantárgy és azokból is 20-20-20 tétel van :( szóval jól megszívtam de azért köszi mindenkinek a választ és hogy jutottam el 12.-ig fogalmam sincs valahogy összehoztam pedig nem egy gyenge suliba járok.
2012. jún. 13. 23:23
 7/12 anonim ***** válasza:
És miért 60 tételed van angolból? miért nem csak 20?
2012. jún. 13. 23:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Mert van 20 bevezető kis kérdések mindegyik 8-10 kérdés, van 20 párbeszéd, és 20 képleírás.
2012. jún. 14. 12:43
 9/12 anonim válasza:

El tudnád küldeni nekem a tételeket?

Én is angolból érettségizek, én se tudok egy mukkot se, ráadásul még a tételeim sincsenek meg.

Köszi ha segítesz.

2012. jún. 14. 16:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Szívesen segítenék csak az a baj hogy papíron van meg minden :(
2012. jún. 14. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!