Hogy tanuljak meg 60 tételt angolból hétfőig?
Így jártál.
Hogy jutottál el 12-ig, ha nem tudsz egy értelmes mondatot angolul?
Egyébként meg számítógép kikapcsol és tanul. Ennyi a trükk.
Ha TÉNYLEG csak bemagolva megy, akkor úgysem az ötösre kéne hajtani. De még csak szerda van. Van még 4 egész napod, plusz a ma este. Ha arányosan elosztod, hogy ma ennyit, holnap annyit, stb. akkor még nincs minden veszve. Ha felületesen is, de mindenbe nézz bele legalább egyszer-kétszer.
Amúgy azt is meg lehet csinálni, hogy eltereled a témát, ha olyat húzol, amit nem tudsz, és olyankor kezdesz beszélni, ami kapcsolódik, de mégis jobban megy. Bár ehhez kell a biztosabb tudás...
Én is az utolsó pillanatban kezdtem el parázni, aztán fel sem keltem a tanulni valótól. Alig aludtam, nem ettem... csak wc-re mentem ki a szobából. Amúgy meg ha holnaptól elosztod a tanulni valót akkor naponta 15öt kell megtanulnod ( simán megtudod ) olvasgasd... bárhova mész vidd magaddal a tanulni valót. és OLVASD el többször, hátha megragad valami, írd le egy papírra az anyagot, mert úgy 10x hatékonyabb ( ezt olvastam valahol ;) ) Ja és igen... netezés közben, elég nehéz tanulni, a helyett, hogy ide írtál, tanultál volna meg 2 tételt. ;)
Ja és sok szerencsét hétfőre. :))
El tudnád küldeni nekem a tételeket?
Én is angolból érettségizek, én se tudok egy mukkot se, ráadásul még a tételeim sincsenek meg.
Köszi ha segítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!