Holnapután nyelvvizsgázok közép angolbol. Mit javasolnátok a hátralévő 2 napra hogy mit tanuljak?
szia!
szerintem az a lényeg,hogy milyen típusú vagy,biztosan tudod!úgy értem,mi a jobb neked vizsgák előtt,ha előtte még átnézed az anyagot (itt persze csak részekre gondolok) vagy ha előtte lévő napon nem gondolsz rá,és relaxálsz?
nekem már van egy angol és egy francia középfokúm,én egyáltalán nem vagyok vizsgadrukkos,el tudok úgy menni,és nekem tapasztalatból tudom,az a jobb,ha mindig előtte átnézem (dogák előtt is ez vált be mindig,sőt rosszabb is ha nem nézhetem át)
11:58 vagyok. Helyileg hol fogsz vizsgázni?
Mint már említettem, az ECL-ben csak a "Listening" a necces, engem azon egyszer húztak meg, és elég sok barátomnak csak az nem sikerült. A szóbelire ha baráttal, ismerőssel mész, akkor nem lesz gond, csak egyfolytába nyomjátok a rizsát :)). az írásbelik általában könnyűek. Nem tudom, hogy tudod-e, de az ECL-ben két részre van szedve az egész vizsga:
1) Szóbeli + Hallgatás
2) Írásbeli + Szövegértés
mindegyik kategóriában összesen 120%-ot kell elérni ahoz, hogy átmenny. Ez azért jó, mert ha a Szóbelid nagyon jó lett (például 95%), de a hallgatás "csak" 50%, akkor is átmész, mert a kettő összesen 120 felett van.
A legfontosabb, hogy próbálj meg nem izgulni. Ha végig arra fogsz gondolni, hogy mi lesz, ha nem sikerül, sokkal nehezebb lesz.
Csak kíváncsiságból, hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!