Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez hogyan lenne angolul?

Ez hogyan lenne angolul?

Figyelt kérdés
Angolból volt szorgalmi,hogy neten keresztül valahogyan kezdjünk ismerkedni egy külföldi emberkével.Minden tök jól ment,egész jól megértettük egymást,meséltünk több dologról,és szóba jött egy történet,én meg arra akartam mesélni,hogy egyszer a legjobb barátnőm a nevemben kicserélt egy betűt és rossz néven szólított.xd tehát ez hogy lenne angolul: a legjobb barátnőm XY név1 helyett név2-nek szólított,és ez más barátaimmal is gyakran előfordul?
2012. jún. 19. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Once, my best girlfriend called me név2 instead of név1, this often happens with my other friends as well.
2012. jún. 19. 23:36
 2/4 anonim válasza:
Once, my best girlfriend called me név 2 instead of név 1, this often happens with my other friends as well! Szerintem így kell
2012. jún. 20. 09:44
 3/4 anonim válasza:
Once, my best girlfriend called me név 2 instead of név 1, this often happens with my other friends as well!Véletlen nem így kell?
2012. jún. 20. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Once, my best friend changed a letter in my name to a different one, and then she called me by the wrong name. This often happens to my other friends.
2012. jún. 20. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!