Angolul de hogyan?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincsen semmi érzékem a nyelvekhez. Kivált képen az angolhoz. kb. mindenből jó vagyok magyarból, matekból(kémiából gyengélkedem, de nem fogok azzal továbbtanulni) egyedül az angol az ami nem megy. Nincsen semmilyen affinitásom hozzá. De mivel mindenhová szükséges már, ezért fontos lenne, hogy a bemutatkozáson kívül mást is ki tudjak nyögni. Szóval a kérdésem, hogy milyen módszerek vannak amivel esetleg fejleszthetem "tudásomat"? gondolok itt a szavak tanulására a nyelvtanra, mindenre. (főképp olyanokra amik, már beváltak)

2012. jún. 18. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is, nem elég az, hogy az órákra bejársz, ezt bizony tanulni kell, éppúgy mint a matekot vagy a magyart, kell gyakorolni, így mivel itt a nyár, ülj neki az előző évekbeli angolkönyveknek és ismételd át a tanultakat. A filmeket, sorozatokat amiket esetleg neten nézel, angol szinkronnal nézd, esetleg magyar felirattal, bár azt is jobb lenne elhagyni. Hidd el, egy idő után beleszoksz és onnan is tanulhatsz tuti szavakat meg kifejezéseket. Olvass angol magazinokat, blogokat, meg vannak az oxfordos könyvek is, 1-8ig vannak azt hiszem, nézz csak utána a google-ba, azokból is meg lehet szépen tanulni mindent.

De szerintem a legjobb módszer az, amit elsőnek írtam, az eddigi angol könyveket és munkafüzeteket csináld meg, és a bennük lévő idegen szavakat tanuld meg. Írj velük mondatokat, jegyzetelj a blogokból, szótárazd ki őket stb.

Semmit nem adnak ingyen, szóval rengeteg erőbedobás kell ehhez. Sok sikert :)

2012. jún. 18. 22:24
 2/4 Vree ***** válasza:
Kafa magántanár. Valami 30-40es nő nagy rutinnal.
2012. jún. 18. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
2012. jún. 18. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs mindenki számára tökéletes módszer.

De itt leírtam pár dolgot:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..

2012. jún. 19. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!