Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mondanátok jó könyveket (vagy...

Mondanátok jó könyveket (vagy olcsó nyelvtanfolyamokat), amiből egyedül megtudok tanulni legalább középfokon oroszul?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
en angolul az aqua kiadotol "tanuljunk konnyen gyorsan angolul" c. konyvbol tanultam, de lattam tobb mas nyelvut is, talan van orosz is...
2009. júl. 5. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
oroszból először jó lenne, ha a kiejtéseket tanulnád meg , mert az magadtól nagyon nehéz lesz rájönni. szerintem menj magántanárhoz max 3-4 órára amíg ezt megtanulod utána pedig mondjuk a sag za sagom könyv elég hasznos
2009. júl. 5. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a kiejtést tanártól tanuld. Nem nehéz, de nagyon tudja bántani az ember fülét, ha valaki pl. a 'х'-t egyszerűen magyar 'h'-nak ejti vagy a 'ы'-t 'ü'-nek.

Ha Pesten laksz, akkor az orosz kulturális központ nyelvtanfolyamát tudnám ajánlani. Szeptemberben indul egy kezdő tanfolyam 52 óra anyanyelvi tanárokkal kerül 25800 Ft-ba. Én is részt fogok rajta venni, de már a haladón, szóval azt nem tudom, hogy hogy tanítanak meg ilyesmi, de én bízom benne, hogy jó lesz.

Könyvet én is a шаг за шагом-ot tudnám mondani.

Remélem segítettem vmit.

2009. júl. 6. 17:19
 4/5 anonim válasza:
100%
Igazából engem is érdekelne az orosz. ukránul tudom az alapokat,már mint hogy írni,olvasni. szerintetek akkor érdemes belekezdeni egy orosz kezdő tanfolyamba? pl. itt az orosz kulturális központban?
2009. júl. 9. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 10:49-es!

Természetesen érdemes belekezdeni! Nagyon szép nyelv, akár csak hobbiból is megéri tanulni (: És biztos előny lesz, hogy tudsz már egy keveset ukránul!

Üdv: 07-06 17:19-es válaszoló voltam (újra)

2009. júl. 9. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!