Valaki adna pár jó tanácsot? Német
2 éve tanulok németül (iskolában) sajnos az idei tanévben semmit nem haladtunk, mert egy borzalmas némettanárunk volt aki mindig másról beszélt a német helyett. Nekem viszont nagyon tetszik a német, és minél előbb szeretnék belőle nyelvvizsgát csinálni. Arra gondoltam h a cél érdekében feláldozom a nyaramat. Most a Tangram Aktuell A2/1-es könyvét vettük végig, de mivel én itthon is tanultam ezért azt mondanám hogy A2-es szinten vagyok. A kérdésem melyik könyvsorozattal tudnék fejlődni a legjobban?? Gondoltam hogy végigveszem a Start+Unterwegs együttest, nyelvtanra: Maklári-Német nyelvtani ABC, vagy Német nyelvtan 222 pontban, szókincs: 1000 kérdés..., Egy híján húsz, illetve vannak még olyan könyveim hogy: 2000 teszt és fordítás, 888 kérdés és válasz, Sprich Einfach B2, Em Neu Brückenkurs, Hauptkurs, Gottlib Éva: Hör gut zu!, Horváth Éva: Alles Klar...melyik kombináció lenne a leghatékonyabb??
Köszönöm a tanácsokat!
nekem középiskolába :Start+Unterwegs volt
most tangram 1b,2a
dr.Pátrovics Péter :A német nyelvtan alapjai
Német-magyar társalgási zseb könyv dr .Tokodainé Újházi Andrea
Szántai Gábor német gyűjteményében is találsz okos leírásokat, gyakorló feladatokat...
(Google -> Szánti Gábor német gyűjtemény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!