Van itt olyan, akinek megvan az enterprise című könyv, és a könyv végén található lista szavainak megvan a magyar jelentése?
Tudod, létezik olyan, hogy SZKENNER..
Hát,nekem sikerülni fog, hülye ****
És egy könyv egyáltalán nem egy nap. Egy nap alatt max. egy fejezetet tudok megcsinálni. Ugyanis én a szöveg alapján szótárazok, mert ha beírom a netes szótárba a szót, kiad 50 jelentést. És én a szövegkörnyezet alapján szórárazok.
Lehet, h neked meg volt egy nap alatt...nem is csoda,h véleményed szerint ebből a könyvből nem lehet megtanulni angolul.
Minősíthetetlen a stílusod, de ez nem is érdekel.
Csak hogy tudd, egy hét alatt felkészültem az osztályozóvizsgára belőle, szavakkal begyakorolt nyelvtannal együtt, annyira primitív. Mivel nem volt kedvem unatkozni az órákon egész évben, ezért inkább megcsináltam előre az évemet. Szkennere meg nem mindenkinek van. És ha más jegyzetéből készülsz, sosem fogod megtanulni, de ha magad szenvedsz érte, akkor közben megjegyzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!