Körülbelül mennyi idő megtanulni angolul?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok suliba valamennyire tanultam de nagyon gyenge vagyok alapokról kellene kezdeni(szavakat tudom de ennyi)!!Folyékonyan szeretnék,magántanárhoz akarok járni heti 3 alkalommal.Tehát ha ki megyek Angliába pl.bárkivel beszélhessek vagy egy angol szöveget teljesen megértsem vagy angol nyelvű filmet.Kb mennyi idő 2-3év??2012. máj. 31. 20:07
2/3 anonim válasza:
Ráfordított időtől,és a képességeidtől függnek,de igen,max 1-2 év.
3/3 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy megtanultam angolul ha érted mire gondolok, mindig lehet tovább fejlődni, de ha az a célod, hogy folyékonyan beszélj angolul, akkor a legjobb megoldás egy középszintre eljutni és kimenni külföldre. 1 hónap Angliában vagy Amerikában úgy, hogy nincs körülötted magyar szerintem többet ér mint 1-2 év tanulás itthon folyamatos beszéd és kiejtés szempontjából.
Hidd el én 5 hónapot voltam az USA-ban 17 évesen és bár már akkor is jó voltam elképesztően sokat fejlődtem beszédben.
Úgyhogy én azt javaslom, hogy ha tudsz külföldre menj ki pár hónapot akár a nyáron, az a legjobb módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!