Mit tanácsoltok? Lenne így értelme?
Sziasztok.
13 éves lány vagyok, 7. osztályos. Nálunk 1. óta van idegennyelv oktatás. Németet tanulok, jelenleg heti 3 órában, 4.-ben és 5.-ben heti 5-ben tanultuk. Németből én vagyok a legjobb az osztályban, konkrétan semmit nem tanulok órára. Szavakat naggyából megjegyzem. Amúgy majdnem kitűnő tanuló vagyok, évvégén valószínűleg csak a matek és a fizika lesz 4. Erősen gondolkodom kéttannyelvű középiskolán. Lenne értelme? Kell alapfokú nyelvvizsga vagy bármi, ahhoz, hogy ilyen iskolába járjak?
Különtanárhoz nem járok, de nyáron mindenképp el akarok kezdeni járni. Heti 2x 1 órában jó lenne?
Angolt mikor kezdjek el tanulni? Azon is gondolkodom, de most nyáron 2x-re csak az egyiket akarom elkezdeni, melyiket?
Akkor összegezve:
Kéttannyelvűbe felvennének németesként bőven 4,5 feletti átlaggal? Kell ahhoz alapfokú nyelvvizsga? Angol vagy némettanárt kezdjem el nyáron?
Köszi a válaszokat!
Ági
Köszönöm a választ!
Olyan kéttannyelvűre gondoldok, ahol bizonyos nyelveket (esetemben) németül tanítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!