Angol és német után van értelme oroszt tanulni?
Szerintem "okossag" olyan nyelvet tanulni, ami valami rejtelyes modon nagyon vonz!
Amugy en orosszal kezdtem (muszaj volt a regi rendszerben), utana jött a többi, es nagyon nagyolva nem latom ertelmet az orosznak. De ez attol függ, mire akarod hasznalni! Ha nagyon vonz, akar forditva: elöbb körülnezhetsz, hogy mire hasznalhatod, es ha ez elegge motival, miert ne?
Nekem a szivem vagya, vonzo nyelvem a francia. Rövid idegig tanultam, RAGAD ram!!! Talan, egyszer, ha a gyerekeim megnönek, folytatom. Ha valaszthatok meg egy nyelvet, csak azt valasztanam!!! Egyelöre egy masik orszagban elek, annak nyelvet tökeletesitem es egyebek a fontosabbak.
Persze, hogy van!
Bár angol és német után sokkal könnyebb lenne hollandot, svédet, dánt, norvégot tanulni, vagy akár olaszt, spanyolt, franciát.
Az orosz viszonylag nehéz nyelv, és eléggé más a nyelvtana és a szókincse is, mint az angolnak, németnek.
De szép nyelv is, manapság egyre hasznosabb. Ha tetszik, mindenképpen érdemes tanulni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!