Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nehéz a spanyol nyelv?

Nehéz a spanyol nyelv?

Figyelt kérdés
Azt mondják aki jó angolból,jól tud angolul és érti az angol nyelvtant,annak könnyű megtanulni a spanyolt.Hány aktív én tanulással lehet középfokra megtanulni?

2012. máj. 22. 18:59
 1/1 anonim válasza:
90%

Abból a szempontból könnyű, hogy pl. a kiejtési szabályokat megtanulva nincs olyan, hogy ne tudnál kiejteni egy ismeretlen szót (az angolban ugye ez nem így van), és igen, a nyelvtanban az igeidők nagyon hasonlítanak az angolhoz. DE: rengeteg rendhagyóság van az igeragozásban, ezeket bizony meg kell tanulni.

Hogy mennyi idő alatt jutsz el középfokra, az a ráfordított időtől és tőled függ, hiszen nem mindenki tanul egyformán. Aktív év - lehet egy év alatt 2x1 nyelvórát venni hetente, lehet napi két órát is tanulni hetente...

Én a gimnáziumban tanultam négy évig, heti 3 órát, aki komolyan vette és ráfeküdt, az eljuthatott középfokig.

2012. máj. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!