Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ezt angolul hogyan mondják?

Ezt angolul hogyan mondják?

Figyelt kérdés

A tinédzser kor örömei és fájdalmai

Örömei:jó emberek megismerése, új élmények megtapasztalni, diák programok

Fájdalmai:sulis poblémák,tapasztalatlanságból hozott rossz döntések, veszekedések a szülőkkel

Megpróbáltam lefordítani, de nem sikerült. Valaki le tudná fordítani nekem? Esetleg ha még van valami jü ötletetek a témával kapcsolatban, azokat is örömmel fogadom :)) Előre is nagyon köszönöm!

2012. máj. 19. 11:36
 1/7 A kérdező kommentje:
*új élmények megtapasztalása
2012. máj. 19. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:

fordítsd le magadnak! gondolom, ez a leckéd ;)

mi majd javítunk :)

2012. máj. 19. 11:48
 3/7 A kérdező kommentje:

de nem tudom pl. hogy mit raknak végére hogy ne öröm legyen, hanem örömei.

én így fordítottam le magamnak:

joy:get to know good people, new experience a megtapasztalnit nem kaptam meg a szótárban, school programmes

a fájdalomnak ilyen értelembe hogy mondják?:school problems, bad ideea.....,fight with the parents

Ennél jobban ha akarnám se tudnám leforditani, ezzel si egy órát szenvedtem...

2012. máj. 19. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Joy and bitterness( én inkább keserűséget használnék, de ha feltétlen ragaszkodsz a fájdalomhoz, akkor pl sore) of teenagers life.

Joy: meeting good people, get new experiences, school programmes

Bitterness: problems in school, bad decisions made by callowness, falling outs with parents

2012. máj. 19. 12:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És azt hogy mondanád, hogy sok lehetőség van a szórakozásra?
2012. máj. 19. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
There are a lot of facilities for entertainment vagy there are a lot of entertainment facilities.
2012. máj. 19. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:
megtapasztalni helyett megtapasztal van a szótárban ;)
2012. máj. 19. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!