Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol szintfelmérő?

Angol szintfelmérő?

Figyelt kérdés
Ma írtunk angolból szintfelmérőt és a levélírás feladatban az volt a feladat, hogy egy angol barátomnak kellett írni a két hetes nyaralásomról. Viszont én nem vettem észre,hogy angol barátnak kell írni, csak azt, hogy egy barátnak. Így a levélben Londonról írtam és a levél végébe azt is beleírtam, hogy ha a helyedben lennék, elmennék Londonba. Szerintetek levonnak érte pontot? Végül is az az angol barát lehet, egy nem angliában élő valaki is nem?

2012. máj. 17. 18:31
 1/3 anonim válasza:
Az angol barátod nem biztos, hogy Londonban él...Angliában vannak más városok is...Ezt a tanár nem tudhatja szóval nem kéne ezért levonni pontot...Az a lényeg, hogy a nyelvtanok jók legyenek.
2012. máj. 17. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Az ilyen szintefelmérőkben azt nézik, hogy jól használod-e a nyelvtant, milyen bő a szókincsed, kiszűrik a kisebb-nagyobb hiányosságokat, ha vannak. Ebben az értelemben a szöveg tartalma másodlagos, a sztori miatt nem fog pontot levonni a tanár, pláne hogy tényleg lehet egy másik angol városban élő barátod is a címzett, te pedig a londoni nyaralásodról adtál beszámolót.

A levél és más feladatok utasítására mindenképp figyelj oda máskor, mert ha nyelvviszgán is elész az ilyen fontos információk mellett, totál mást is írhatsz a levélben, ott viszont így 0 pontot is kaphatsz :/

Ne aggódj, el fogják fogadni a szintfelmérődet.

2012. máj. 18. 12:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek :D
2012. máj. 19. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!