Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valóban elindítanák ezt a...

Valóban elindítanák ezt a tanfolyamot?

Figyelt kérdés

A (Pécsi) Árpád Fejedelem és Általános Iskolába járok, 7.-es vagyok. Jelenleg angol nyelvet tanulok, de megkérdeztük a sulinkban, hogy ha már 9. ben kötelező második nyelvet választani, akkor lehetne-e az a nyelv az orosz, mert alapból a német, az angol (persze ki mit tanul, annak az ellentéte) a spanyol és az olasz volt a választható. A kásik oszályban a lányok már kiharcolták maguknak a franciát, úgyhogy indokunk is van :D.

Na szóval lényeg a lényeg, azt a választ kaptuk, hogy min. 9 jelentkező esetén elindítják az orosz órákat. Nos én ezt nem első kézből hallottam, úgyhogy ez nem 100%, inkább 80-90%, de a haverok csak nem hazudnak olyat, ami maguknak is rossz. Nos 5 embert már összeszedtünk, és biztos tudunk még rávenni párat.

A kérdésem csak annyi lenne, hogy ez most valós, tehát 10 jelentkező esetén komolyan felvesz a suli egy tanárt oroszra?

Előre is köszi a válaszokat, bocs hogy ilyen hosszú lett, és nem kérek olyan választ hogy pl.: Minek akarsz oroszt tanulni? :D

2012. máj. 16. 20:42
 1/3 anonim válasza:
80%
Tanár vagyok, nálunk az olasztanárnő csak heti hat órát tanít (2 csoportban, heti 3 óra). Nem veszik fel teljes állásba, csak óraadónak. A választ nem vedd 100%-ig biztosnak, nem ismerem az iskola lehetőségeit.
2012. máj. 17. 17:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D
2012. máj. 17. 18:32
 3/3 A kérdező kommentje:
*Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános iskola (elrontottam)
2012. máj. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!