Segitség Angol Ker B2nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamhoz kell előzetes nyelvtudás PLs?
Ha tanultál már angolul, akkor szerintem nem lesz olynnehéz. Nagyjából alapfok körül tudás kell, arra építik majd rá a szókincset, nyelvtant és így lesz középfok.
Előtte max nézd át a nyelvtant, ismételj egy kicsit, akkor biztos jól megírod.
Hát ezt nem tudtam.. :(
ha csak B2 nyelvvizsgafelkészítőt hirdetnek illetve állnak, akkor nem lesz könnyű dolgod, mondhatni felejtős :(
Tény, hogy könnyű az angol nyelv kb alapfokig, mert sok szóval és kifejezéssel a mindennapi életben is találkozhatunk, könnyű a nyelvtani rész is, könnyen tanulhatóak a szavak mégis egyszer le kell ülni és meg kell tanulni mident, ami az alapját képezi az egészek, senki se úgy születik, hogy séróból tudja - sajnos.
Egy bizonyos tudás pedig kell, a középfok már egy olyan szint, ami számít az iskolában, munkahelyen, bizonyos szituáiókban külföldi munkánál is. Tehát fontos, előnyt is jelent. Aztán mégsem ér semmit, de mégis kell, mert Magyarországon a papír számít, nem a tudás :S
(nem egy ismerősöm van, köztük én is, aki B2-vel meg se tud szólalni külföldön, hiába tudom mit kellene mondai, képtelen vagyok rá... írni tudok, beszélni nem :( )
Gondolom a tanfolyam néhány hetes, tehát nincs idő az alapokat megtanítani, valamire pedig építeni kell :(
Sajnálom, de ha nem tanultál angolt, csak németet, akkor nem fogod tudni sikeresen elvégezni a tanfolyamot.. a létszám miatt felvehetnek ugyan, de vizsgát nem fogsz tudni tenni idén így, az biztos! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!