Érdemes lenne elmennem egy nyelvtanfolyamra? Vagy inkább tanárt fogadjak fel?
Szeretném a haladó nyelvtudásomat szóbelileg is jobban kamatoztatni. ( a bonyolultabb nyelvtant is tudjam szóban használni ) Mivel egyedül nem tudom és nem értek ezekhez, tanácsotokat kérem. Németről lenne szó. Írásban már inkább csak németesíteni kellene a stílusomat. Egyszóval fejlődni szeretnék ( mert ez lesz a szakmám )de egyedül már nem megy.
Köszönöm a tanácsaitokat.
Magántanárral jobban jársz:
- Kizárólag veled foglalkozik, a te tudásszintedhez igazodva.
- Rugalmas az órák kezdése, főleg ha dolgozol, vagy tanulsz és néha közbejön valami.
- Bár 1 órára levetítve drágább (2.000 - 3.000 HUF átlagosan országrésztől, de inkább településtől függően) de gyorsabban lehet eredményt elérni, főleg szóban.
- A számodra gyengébb részek kerülnek fókuszba.
Én próbáltam a nyelvtanfolyamot, de 10 fővel sajnos mindig a leggyengébbhez igazodva haladtunk. Sokszor nyűg volt.
A magántanár drágább, de rákényszerít a kommunikációra és látványosabb a fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!