Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 11-12 éves kisfiúnak milyen...

11-12 éves kisfiúnak milyen nyelvkönyvet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Angol nyelv. Nem kezdő már, bár elég nagy hiányosságai vannak az alapokban. A1-A2-es szintről lenne szó. Melyik könyvet tudjátok ajánlani? Mindenképpen olyanra gondoltam, ami önálló tanulásra IS alkalmas, esetleg van benne vagy hozzá szószedet és ilyesmik.
2012. máj. 10. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Amit a tanára ajánl. Ugye nem akarod, hogy ennyi idősen tanár nélkül tanuljon?
2012. máj. 11. 00:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy tanár nélkül marad. De légyszíves a kérdésre válaszoljatok.
2012. máj. 11. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Semilyet, egy 11-12 éves kisfiú sokkal pörgősebb annál, semhogy megüljön egy könyv fölött!!

Gyerekeknek készült, de hatékony videókat ajuánlanék, vagy a kedvenc rajzfilmjeit, filmjeit angol szinkronnal, magyar felirattal!

Legjobb lenne neki egy nyelvi tábor.

2012. máj. 11. 09:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor felteszem máshogy a kérdést. Melyek azok a könyvek, melyekből suliban tanulnak tanár segítségével, de azért otthon is elő tudja venni, ha kell? Az OXFORD könyvek nagy részével nagyon nem vagyok elégedett.
2012. máj. 11. 10:56
 5/7 anonim válasza:
a Traveller könyvcsalád nyagyon jó. Kicsit drágább, de van hozzá Cd is és a könyvben rengeteg kép. Szerintem abból könnyen lehet tanulni.
2012. máj. 11. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdésre válaszoltam, halál komolyan. Első mondat. Én így gondolom.
2012. máj. 11. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden tanár más könyvből tanít, mindegyik oylat választ amely az ő megítélése szerint teljesíti a hivatalos tankövetelményben szereplő elvárásokat (vagy azt választja amelyik terjesztőjétől kap jattot az eladott példányszámok alapján, sok tanár nepperkedik könyvekkel, főleg amelyik több iskolában is tanít).
2012. máj. 11. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!