Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » BME írásbeli nyelvvizsgán...

BME írásbeli nyelvvizsgán tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szombaton megyek írásbelizni. Tudtok adni tanácsokat, hogy mire figyeljek? olyan praktikákat mivel még plusz 1-2 pontot is összelehet szedni? (német középfok )
2012. máj. 9. 09:41
 1/3 anonim válasza:
én angolul vizsgáztam , elég korrekt szerintem, gondolom vettél olyan könyvet amiben vannak összefoglalva feladatsorok, ha azokat átnézed akkor semmi meglepetés nem érhet. Ha esetleg nem vettél ilyet akkor ingyenesen letölthetsz egy példa feladatsort a netről, ha rámész a honlapra.
2012. máj. 9. 10:21
 2/3 A kérdező kommentje:
vettem persze, meg is csináltam az összeset :)
2012. máj. 9. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:

ugyanilyen szintű bme vizsgát tettem, de már vagy 6 éve :D én jónak tartom, az összes többi (euro, ecl) vizsga feladatai idegölőek, de a bme-s olyan logikus volt mindenhol :D

ha kétnyelvűt teszel, ne hagyd le a fordításnál a címet, velem megtörtént!

2012. máj. 10. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!