Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi volt az a legrövidebb idő,...

Mi volt az a legrövidebb idő, ami alatt 0-ról eljutottatok közép v. felsőfokra?

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 20:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
14 hónap olaszból havi 1 magántanárral és rengeteg netes olasz cikk olvasásával.
2012. máj. 4. 20:33
 2/16 A kérdező kommentje:

melyik szint?

körülbelül mennyit foglalkoztál vele naponta?

2012. máj. 4. 20:47
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Középfok szerintem egy év intenzív tanulással. Ebbe azt is számold bele, hogy kell egy kicsit ülepedjen az anyag, illetve nem árt mondjuk nyáron külföldön nyaralni vagy külföldiekkel barátkozni, mert sokat dob a beszédtechnikádon.
2012. máj. 4. 21:01
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Angol középfok. 8hónap alatt. Heti 1 óra magántanár. Másodikra lett meg, az elsőnél 57%-om lett :( Ha akkor meglett volna, akkor most büszkén írhatnék 5hónapot :D Nekem az angoltanárom azt mondta, hogy a mostani szintemről (januárba vizsgáztam, azóta nem nagyon foglalkoztam vele) kb. fél év-egy év lenne egy felsőfokú.
2012. máj. 4. 21:38
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

A 14 hónap alatt munka mellett készültem. Heti 1 magántanár, amikor elsősorban beszéltünk és az írásbelit az órát megelőző napon küldtem el neki, hogy ne azok javításával menjen el az idő.

A technikám:

- Minden héten 100 új szó. Szombaton csak ismétlésekkel, nem újak tanulásával való időtöltés.

- Sok online cikk olvasása.

- Rai Uno műsorainak nézegetése a hallás miatt.

- Naponta kb. 1 óra átlagban amit a nyelvvel foglalkoztam, hétvégén lényegsen több.

2012. máj. 4. 22:14
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
középfok németből, egy év intenzív tanulás után.
2012. máj. 5. 13:13
 7/16 anonim ***** válasza:
középfok Németből.Egy kb másfél hónap intenzív tanulással.Tanfolyamra (100 óra) egyből a középfokra felkészítőre mentem.Az eleje nehéz volt, de sikerült utólérni, (majd lehagyni) a többieket.A nyelvvizsga sikerült.
2012. jún. 14. 17:36
 8/16 A kérdező kommentje:
és 0-ról kezdted?
2012. jún. 15. 00:41
 9/16 anonim ***** válasza:
0-ról tanfolyam(1 hónap-100 óra) előtt pár héttel kezdtem tanulni főleg nyelvtant, hogy a szintfelmérővel sikerüljön középfokra felkészítőre menni(ott volt idő és elmagyarázták az alapokat is egyébként). Idén ezt pont így tervezem a franciával is. :)
2012. jún. 15. 14:05
 10/16 A kérdező kommentje:

1 hónap 100 óra

hogy voltak óráid?

2012. jún. 16. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!