Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van kedve valakinek együtt...

Van kedve valakinek együtt készülni angol középfokra?

Figyelt kérdés
Jó lenne ha valakivel, akivel nagyjából egy szinten vagyok rendszeresen tanulnánk, vagy ha tudtok neten valami jó kis közösséget akkor az is jó lenne:)

2012. ápr. 26. 09:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy eddig nem tanultam(!) Segítséget szeretnék kérni hogy gördülékenyebben menjen még a vizsga előtti pár hét. Hátha van valakinek valami jó ötlete/tanácsa hogy mit kell még átnézni stb.
2012. máj. 7. 10:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon "köszönöm" a segítséget! Főleg annak aki írta, hogy írjak pár mondatot angolul és úgy "kiderül" hogyan állok:)
2012. máj. 10. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nyelvvizsga előtti pár héten a sharedtalk.com oldalon lógtam(néha most is szoktam, nagyon jó), ott fiataloktól idősebbekig mindenkivel lehet beszélgetni, rengeteg nyelven, a legnépszerűbb természetesen az angol! :) Azóta is van onnan egy nagyon jó japán és olasz barátom, akikkel angolul beszélgetve ismerkedtünk ott meg. Van egy Text Chat és ha a beszédtudásod fejlesztenéd, van egy Voice chat is. Sőt, találkoztam már több angol tanárral is más országokból, ők is nagyon segítőkészek. Csak ajánlani tudom! :))
2012. máj. 10. 14:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon köszönöm a segítséget!!:)
2012. máj. 12. 15:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Vagy menj omeglére,persze nem bizti,hogy kifogsz egy angol anyanyelvű emberkét,de van rá esély.
2012. máj. 13. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!