Van kedve valakinek együtt készülni angol középfokra?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha valakivel, akivel nagyjából egy szinten vagyok rendszeresen tanulnánk, vagy ha tudtok neten valami jó kis közösséget akkor az is jó lenne:)2012. ápr. 26. 09:23
1/15 anonim válasza:
Lenne kedvem...Milyen szinten is vagy pontosan?:)
2/15 A kérdező kommentje:
b2-es, ennél részletesebben nem tudom, mert mindenki másban "erősebb" pl. Én a levélírásban.
A szókincsemet jó lenne bővíteni.
TELC-re megyek:)
2012. ápr. 27. 15:31
3/15 anonim válasza:
probalj ki valamit. B2 nem segit sokat megallapitani. Irj valamit magadrol ide ANGOLUL, de ne fordtsd le. Akik a szinteden vagy feljebb vannak azok ugyis latni fogjak valamennnyire azaltal hogy mennyire vagy jo, vagy epp mik a hibaid, es biztos rengetegen fognak veled keszulni angol kozepfokra.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem értem, miről írjak?:S
2012. ápr. 29. 15:38
5/15 anonim válasza:
Barmirol. Magadrol. Vagy epp arrol, hogy szeretned az angolodat szinten tartani, ezert jo lenne, ha tudnal online beszelgetni valakivel. ilyesmirol. de ne 5 mondat erejeid. irj egy 20, 30 mondatot, sajat szavaiddal, es akkor ki fog derulni kb milyen szinten vagy.
6/15 anonim válasza:
én szivesen beszélgetnék, de ja jó lenne ha irnál egy két mondatot.
7/15 anonim válasza:
Hááát én FCE/B2 típusúra készülök...://
8/15 anonim válasza:
am ha valakinak van kedve angolul beszélni nyugodtan irjon pm-et
9/15 A kérdező kommentje:
I have a big problem.. I would like to study English language, but it turned out that i can't learn on my own.
Fortunately I am very good at letter writing, but my vocabulary and grammar is terrible as you see:). "I would be very grateful" if you could help me in this situation, and everyones exams will be passed.
The exam will be on 26th of this month, and that is my second exam (the oral part was passed a few month ago).
I hope we will help each other.
Fejemből pattant ki. Csak úgy írtam ahogy eszembe jutott (a nyelvtani hibákért ne vessetek meg:))
2012. máj. 7. 09:38
10/15 anonim válasza:
I think you are running out of time, it will be the 26 of May sooner as you think at the moment. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!