Miért van az, hogy szívózik velem két tanár, akik ráadásul házasok?
Figyelt kérdés
Félévben 4esre lezártak Angolból.
Azóta szereztem egy 3ast és egy 4est.
Nemrég volt két próbaérettségi, de akkor hiányoztam.
A tanárnő meg felemelt hangon a fejemhez vágta, hogy örüljek, ha átenged. És hogy ha nem felelek, akkor osztályozóvizsgát kell tennem. Ezt megteheti? És, ha nem teszek osztályozóvizsgát se attól még érettségizhetek a többi tantárgyból?
2012. ápr. 25. 17:14
1/4 anonim válasza:
Félévi 4-es után nem lehet buktatni. Osztályozóvizsgára szerintem akkor kerülhet sor, ha nagyon sokat hiányoztál.
2/4 anonim válasza:
Hogy buktatna már meg? Ahhoz nagyon sok 1-est be kell szedni.
3/4 anonim válasza:
A két próbaérettségin kötelező lett volna a részvétel? Te pedig igazolatlanul hiányoztál?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem. Azt mondta, hogy akkor írunk próbaérettségit, de azt nem mondta, hogy aki nem megy be, megbukik vagy ilyesmi.
Igazolást meg elfelejtettem kérni a dokitól.
2012. ápr. 28. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!