Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Francia nyelven keresek...

Francia nyelven keresek teljes vagy közel teljes szólistát, ahol ABC rendben vannak felsorolva a francia szavak - hol találhatnék?

Figyelt kérdés

Nem fontos, hogy szótár alakban, mellette lefordítva a jelentésükkel szerepeljenek... az elsődleges szempont az lenne, hogy MINÉL TÖBB legyen, hogy bőven lehessen választani.

Amiket neten találtam, azok vagy tematikusak (turizmus, leggyakrabban használtak, ételek, testrészek stb.), vagy nagyon csonkák.

Minden segítő választ előre is köszönök!

2012. ápr. 23. 16:25
 1/6 A kérdező kommentje:
(Ha szótár formában van, az csak plusz, úgy akár Francia-Magyar, akár Francia-Angol formában hasznát tudom venni, de tényleg egy mezei szólista is megteszi... a lényeg a mennyiség, hogy ha nem is az összes francia szó, de közel az összes benne legyen.)
2012. ápr. 23. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezt most így komolyan kérdezed?

Gondolom azért, mert nincsen. Ezért kézenfekvő, hogy interneten találjak, de mivel nem jártam sikerrel (pedig sok helyen kerestem), ezért feltettem a kérdést.

2012. ápr. 23. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Hello, ismét az 1. vagyok.

Nekem van a gépemen egy English - French glossary, ABC sorrendben, nem tematikus. PDF, 2000-es kiadás, 960 oldal.

Jelezd, ha kell. :)

2012. ápr. 23. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Az angol-francia szerintem az angol szavakat szedi ABC sorrendbe, sajnos azzal ugyanolyan lassú megfelelő szavat találni.

De ha tévedek, és a francia szavak szerint van ABC sorrendben, akkor nagyon köszönöm, ha feltöltöd valahova akkor leszedem.

2012. ápr. 23. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel a szószedet! Bocsánat az off-ért! ;)
2012. ápr. 24. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Van francia-angol szószedetem is! Francia szavak ABC rendben, és mellettük az angol jelentés. 2000-es kiadás, PDF, 1680 oldal.

Írj, ha még kell.

Bocs, korábban félreértettem...azért írtam a másik szószedetet...

2012. ápr. 24. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!