Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Jön valaki dexam vizsgára...

Jön valaki dexam vizsgára most szombaton? Hol lesztek?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 20. 17:44
1 2
 1/16 anonim válasza:
Főépület III. terem.
2012. ápr. 21. 07:06
 2/16 A kérdező kommentje:
milyen volt? :)
2012. ápr. 21. 23:19
 3/16 anonim válasza:

Könnyű volt, először azt hittem, hogy velem van valami hiba, hogy túl könnyűnek találom, de ismerőseim is ezt mondták. Sajnos a fogalmazásban az utolsó szempontról nem írtam, ez elég nagy hiba, de mivel a többi jó lett, reménykedem benne, hogy sikerült.

Neked hogy ment?

2012. ápr. 22. 15:32
 4/16 anonim válasza:
Hali, én az agrár 104es termében voltam.. Nekem is jól ment, kár hogy azt írtad, hogy könnyű volt, akkor büszkébb lennék magamra:D egyébként nekem ez már a 3. próbálkozás volt, szeretik visszatapsolni az embert, mert amúgy jó angolos vagyok.. Remélem meglesz, nektek is szurkolok. Nekem amúgy a 2. fogalmazás 240 szó lett, úgyhogy elég húzós, de nem húztam ki semmit, haragszok a dexamra!
2012. ápr. 22. 20:11
 5/16 anonim válasza:
És hogy láttad a szombati vizsga könnyebb volt mint az előző kettő nyelvvizsga feladatai?
2012. ápr. 22. 20:16
 6/16 A kérdező kommentje:
én is az agráron voltam a 104esben :) hát nekem a fogalmazás meg a levél is olyan 170 szó körül van. tudtam volna még mit írni, de pontlevonás jár azért ha bizonyos %al túllépjük. (állítólag). Nem tudom, nekem am az írásbeli egyes részei nehezek voltak, de majd kiderül. :D
2012. ápr. 23. 16:58
 7/16 anonim válasza:
Én is voltam.. hát nem tudom de én nem találtam könnyűnek.. a szövegértés sztem kicsit nehéz volt a 2. nem volt húzós az igaz/hamis hát volt 1-2 értetlen dolog és az utolsó az olyan középkategória. Humán modult írtam az utolsó feladat mégis reál típusú volt :/ A levél elment de a fogalmazásba a szempontok azok rosszak voltak -.- Eddig úgy volt h nincs pontlevonás ha túllépi a megengedett szóhatárt de mostmár levonnak.. nekem a levél 195 szó lett, a fogalmazás szerencsére 160.
2012. ápr. 23. 21:08
 8/16 anonim válasza:
Az első két feladat a modulfeladat csak, az utolsó az a nyelvtani, és az mindenkinek megegyezik. Majd ha megtudjuk az eredményt, írjuk be ide hozzászólásba. :)
2012. ápr. 23. 21:22
 9/16 anonim válasza:
Ja értem.. köszi :) én most voltam először írásbelin.. oké :) de az sajna még odébb van -.-
2012. ápr. 23. 21:26
 10/16 anonim válasza:
Szerintetek ma már meglesz az eredmény? Mert a dexam honlapjára úgy van kiírva hogy április 21-május 19. Vagy ha ma nem akkor hétfőre már várható eredmény?
2012. máj. 19. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!