Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Dexam középfokú nyelvvizsgán...

Dexam középfokú nyelvvizsgán általában hivatalos levél van?

Figyelt kérdés
A honlapján azt írják ,hogy baráti illetve hivatalos levél de sokan mondják ,hogy inkább hivatalos levelet raknak be.Tapasztalatok?Aki volt annak milyen levél volt illetve miről kellett fogalmazást írni?
2012. ápr. 17. 20:18
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
szerintem jó témája volt a levélnek és a fogalmazásnak is. Én nem merek semmit sem rá mondani, majd 1 hónap múlva megtudjuk az eredményt :) nagyon hosszú ez az idő :(
2012. ápr. 21. 21:17
 22/25 anonim ***** válasza:
Magnó pofon egyszerű volt nekem. Írásbeli 4. feladat nagyon nehéz volt, első feladat és a második közepesen nehéz, harmadik könnyű. Levél+fogalmazás egyenesen vicc volt :D Szóbelin én nagyon rossz témát kaptam. :S :S :S Attól félek, hogy ott bukom el.:S
2012. ápr. 21. 23:20
 23/25 anonim válasza:
Megvannak az eredmények! Kinek, hogyan sikerült?
2012. máj. 19. 20:54
 24/25 anonim ***** válasza:
JO lenne, ha konkretumot irnatok, ha emlekeztek vmire. En eddig csak hivatalos levelekrol hallottam.
2012. szept. 22. 21:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen, hivatalos levél szokott lenni, például panaszlevél, vagy állást megpályázó levél, vagy érdeklődő levél.
2012. okt. 17. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!