Dexam középfokú nyelvvizsgán általában hivatalos levél van?
Figyelt kérdés
A honlapján azt írják ,hogy baráti illetve hivatalos levél de sokan mondják ,hogy inkább hivatalos levelet raknak be.Tapasztalatok?Aki volt annak milyen levél volt illetve miről kellett fogalmazást írni?2012. ápr. 17. 20:18
11/25 anonim válasza:
Én is ott. És nekem is ez a mondul lesz :)
12/25 A kérdező kommentje:
Hát sok sikert mindenkinek:)Én is remélem hogy jó feladatok lesznek:)Én nagyon izgulok amúgy:S Ti is?
2012. ápr. 20. 17:32
13/25 anonim válasza:
Én is holnap fogok. Humán modulból és az agráron leszek, Debrecenben. Nem nagyon tudtam rá tanulni, mert közben gyakorlaton vagyok és a szokdogámat is írnom kellett. :( Nagyon félek, mert ha nem lesz meg akkor nem kapok diplomát. :( Ti miket tanulgattok? A nyelvtanom rendben van, szavakat tanulgattam pluszban. Nem tudom, hogy a humán modulon milyen témák jöhetnek elő szóbelin. Megvan a téma lista, de nyilván ha humán akkor irodalom, színház, mozi, tanulás. Ilyesmire készültem. Az írásbelire annyit, hogy írtam leveleket meg fogalmazásokat és csináltam 2-3 szövegértést. Magnóról vkinek van tapasztalata? :) Sok sikert mkinek hnapra :)
14/25 anonim válasza:
Nos, én fogalmazást, leveleket írtam. Érettségi feladatokat csináltam, rengeteg tesztet megcsináltam, ami változó eredményű lett. Én is jártam ebben a cipőben, hogy szakdolgozat és gyakorlat plusz még a vizsga is. Ez nagyon feladatfüggő is szerintem. Hát izgulni, néha igen, néha nem :) Azért remélem mindenkinek sikerülni fog. A magnóról nem tudok semmit.
15/25 anonim válasza:
Utsó előtti vok. Megvan a gyakorló könyv, megcsináltam a magnós feladatokat. Első feladat (könnyű volt de én elbsztam): 5/3, második (sztem nagyon nehéz volt) 9/6, harmadik (közepesen nehéz) 7/5. Az ha jól számolom most hirtelen 21/14. Az olyan 67%. Hát... remélem hnap is elérek ennyit.
16/25 anonim válasza:
Holnap lesz nektek a labor is?
18/25 anonim válasza:
Én "csak" írásbelizni megyek :)
19/25 anonim válasza:
:))) Sok sikert. Majd ugorj vissza hnap és írd le, hogy neked milyen volt. Én is írok majd. :)))
20/25 anonim válasza:
na nektek hogy sikerült? nekem a szóbeli nagyon könnyű volt, szerintem az megvan. Az írásbeli pedig 4 szövegértés, az se volt olyan nehéz. De a hallott szövegből a 3. az elég nehéz volt mert 3 lehetőség közül mindegyiket elmondta csak különböző módokon :S De remélem az is sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!