Lehetséges az egyetemeken, főiskolákon az aktív nyelvtanulás?
Figyelt kérdés
Németes vagyok, és jövőre az egyetemen csak angolt szeretnék tanulni, ha lehet.2009. jún. 19. 17:23
1/3 anonim válasza:
Nálunk az egyetemen nem foglalkoznak kezdő nyelv tanulókkal. Csak a közép fokon lévő diákok tanulnak tovább szakmai nyelvet. Sajnos tapasztalatom szerint ez is elég siralmas. Kénytelen vagyok külön tanár, esetleg nyelviskola segítségét igénybe venni ha nyelvvizsgát szeretnék. Jah és idegenforgalmi szakos vagyok. (Két szakmai nyelvvizsga kell.)
2/3 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy direkt ezért kell a sulinak biztosítania C tantárgyként nyelv tantárgyakat! nálunk sok nyelv volt, és mindegyikből volt kezdő, haladó, haladó II, stb. az már más kérdés, hogy mennyire tanítanak ezeken az órákon, arról nincs tapasztalatom.
3/3 anonim válasza:
Elvileg van kredit nélküli tantárgy erre nálunk legalábbis (PTE)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!