Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvtanilag helyes az alábbi...

Nyelvtanilag helyes az alábbi angol szöveg?

Figyelt kérdés
[link]

2012. ápr. 14. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:

In Hungary, (vesszo)

In my opinion, in Africa, (vesszo)

Since February 15, 20__ (kell evszam) you have to pay a visitation fee.

lungs, nem lings

you may have to take some prescription medication (a prescription az a veny, de te nem venyt szedsz, hanem a gyogyszert amit a vennyel lehet kivaltani:)

I believe in natural therapy and not tablets or medicines.

Unfotunately, (vesszo)

Smoking is very harmful and it's very difficult to give up (nem kell ismetelni)

, but for some people with low blood pressure it can be beneficial.

I think drugs are the most dangerous habits (a passion az szenvedely amit szeretsz csinalni, mint pl festeszet, vagy tanc, ami karos szenvedely, az inkabb habit)

and drinking with laws and regulations.

cigarettes and alcohol is a very profitable business. (alcoholic drink helyett)

most typical form is occupational stress.

Future exercises - itt mire gondolsz? gyakorlat amit a jovoben fogsz vegezni?

mik azok az inside illnesses-ek? belso betegsegek? olyan nincs:) inkabb hasznald 'internal illness'-t, de nem vilagos a szovegbol hogy mire gondolsz :(

2012. ápr. 18. 01:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon rendes tőled, hogy segítettél! :) A szöveget nem írtam, csak találtam és fel szerettem volna használni egy fogalmazáshoz.
2012. ápr. 19. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!