Mennyibe kerül manapság egy nyelvóra?
Figyelt kérdés
Érdekelne magántanárnál és nyelviskolában is.
német
2012. ápr. 12. 20:53
1/4 anonim válasza:
www.magantanar-kereso.hu Árak is kint vannak.
2/4 anonim válasza:
Magántanárnál (natív amerikai) én ezelőtt 3 évvel fizettem 3 ezret óránként, de szuper volt.
3/4 anonim válasza:
Akihez én járok, ott most ketten tanulunk együtt és kettőnknek számláz 2500-at egy 45 perces óráért.
4/4 anonim válasza:
Egyetemista diákok rengetegen vállalnak nyelvtanítást felsőfokú nyelvvizsgával, mivel ők nem diplomás tanárok, általában olyan 1500-2500 között szoktak elkérni egy óráért.
Diplomás nyelvtanárok, pláne ha valami jó hírű középiskolában/nyelviskolában tanítanak, akkor 3000-nél kezdődnek, határ a csillagos ég. (Egy ismerősöm a C2 Proficiency angol nyelvvizsgára készült, 5500-at fizetett a magántanárnak. Na az durva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!