Lefordítaná nekem valaki a következő szöveget németre?
Figyelt kérdés
Tisztelt ...!
Egy kéréssel fordulok cégükhöz! Szeretném, ha küldenének az üzletről képeket.
Köszönettel:
...
2009. jún. 18. 16:10
1/7 anonim válasza:
Deine Hure mutter! Steht auf juden! du bist eine blööd schwein abfäll Cigoiner:)
2/7 anonim válasza:
ne haragudj,de amit az elsö irt az le ne ird.Mert az a mondat csupa csunya beszäd;Ku...va anyäd,büdös segfej ezt irta az elsö välaszolo.Sajnos segiteni nem tudok,mert csak a pärommal tudok nämetül beszälni.Te meg elsö nagyon paraszt vagy,hogy lehetsz ilyen bunko ennyi a szokincsed nämetül?
3/7 anonim válasza:
Geeherte ... !
Ich habe ein Bitte. Ich möchte, wenn Sie senden Bilder von den Geschäft!
Mit Dank:
...
4/7 anonim válasza:
Sehr geehrte, (németeknél vessz, nem felkiáltójel)
ich wende mich mit einer Bitte an Ihrer Firma. Ich möchte Bilder von Ihrem Geschäft erhalten.
Vielen Dank
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat:)
2009. jún. 18. 17:36
6/7 anonim válasza:
16:59! Megkérdezhetem, hol tanultál németül? Nagyon szépen, precízen lefordítottad. Egy kis hiba, nem an der, hanem an die Firma.
7/7 anonim válasza:
16:59es vagyok, voltam egy évet kinn, de amint látod nyelvtannal még van gond:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!