Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szeretnék felsőfokú nyelvvizsg...

Szeretnék felsőfokú nyelvvizsgázni egy éven belül, sikerülhet, (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

A középokú angol nyelvvizsgát októberben tettem le (77%), gondolkodom, hogy a felsőfokút is meg kéne csinálni hamarosan.

Csak autodidakta( remélem így van a szó) tanulásról lehetne szó, magántanárra magamtól nincs pénzem, és a szüleimnek sem szeretnén elmondani, hogy készülök rá, ne menjünk bele , hogy miért...

Autodidakta tanulásról nincs tapasztalatom, pár könyvet tudnék venni, vagy interneten egyszerűbb?

Annyi még talán fontos, hogy nyáron (jún vége) 3 hétre megyek Angliába (nyelvsuli, stb, egyedül).

Tehát szerintetek egy év alatt sikerülhet? Fél év?Jó könyveket, linkeket tudnátok ajánlani?

Köszönettel

17/f

2012. ápr. 11. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Legalábbis én is hasonló helyzetben vagyok és megpróbálom. Tavaly decemberben tettem le(88%) és most júniusban megyek felsőfokra. Nem járok se tanárhoz, se nyelvtanfolyamra, csak film+könyv+net :D Szerintem így is menni fog bőven.
2012. ápr. 11. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:

link:

[link]

[link]

[link]

Innen olvashatsz híreket, válogathatsz bármilyen témában. Listening-hez csak BBC podcast+youtube-on van egy csomó videó olyan témákkal kapcsolatban ami felsőfokon lehet.

2012. ápr. 11. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!