Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy 16 éves lány el merhet...

Egy 16 éves lány el merhet menni felsőfokú nyelvvizsgázni?

Figyelt kérdés

A korára értem.Figyelembe veszi a vizsgáztató,hogy ilyen fiatal, és ha például a közlekedés tételt kapja,akkor kérdez(het) KRESZ-szel kapcsolatban?

Itt van a lap alján:

[link]

(7.tétel)

2011. aug. 5. 15:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Miért ne mehetne? Senkit nem érdekel, hogy ki hány éves, ezért minden témáról tudnia kell beszélni.
2011. aug. 5. 15:27
 2/18 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, félreolvastam, elmehetet-et olvastam.
2011. aug. 5. 15:29
 3/18 anonim ***** válasza:

Igen, kérdezhet bármivel kapcsolatban, nem fogják senkinek figyelembe venni a korát.. aki odamegy az vállalja, hogy ilyet is kérdezhetnek. Az már más kérdés, hogy hülyeség KRESZről kérdezni :D de nem az a lényeg különben sem, hogy a Kreszről beszéljen ha azt kérdezik, simán megmondhatja h fogalma sincs róla, mivel 16 éves stb nyilván nem a kreszes tudására kiváncsiak, hanem a nyelvtudására.

még egy sima emelt érettségis szóbelin is vannak olyan témák amiről lehet hogy egy felnőttnek sincs fogalma se.. szóval kikell valahogy vágnod magad ilyen helyzetben.

2011. aug. 5. 15:45
 4/18 anonim ***** válasza:

mondjuk én a helyedbe nem a rigó utcai nyelvvizsgára mennék. mert vannak ennél jóval vizsgázóbarátabb rendszerek is.

nem tudom milyen nyelvből mész, de pl. németből egy Goethe vagy ÖSD C1 nem csak könnyebb, hanem többet is fog érni utána, mint egy rigóutcás, pl. ha majd külföldön (is) akarsz tanulni, dolgozni.

2011. aug. 5. 16:03
 5/18 A kérdező kommentje:
a középfokúm is origós egy éve szereztem,mindent egybevéve olyan 80%-os lett...
2011. aug. 5. 17:29
 6/18 anonim ***** válasza:
49%

Ha tavaly középfokún 80%ot írtál akkor én a helyedbe nem mennék el felsőfokúra, a pénzt pazarlod csak.. nem fogsz átmenni.

Amúgy meg aki említette a németet annak üzenném, hogy külföldi tanuláshoz nem fogadnak el nyelvvizsgát, felvételihez külön vizsgát kell tenni nyelvből, munkavállalásnál pedig senkit nem érdekel, hogy van-e nyelvvizsgád, bemész állásinterjúra és ha tudsz a nyelven felvesznek, ha nem akkor meg nem..

2011. aug. 5. 17:50
 7/18 anonim ***** válasza:

Én is alig voltam idősebb, amikor felsőfokúztam, Rigó...

Szerintem vagy annyira olvasott és jól tájékozott, hogy tudj beszélni bármiről (nyilván nem munkahelyi tapasztalatokról fognak kérdezni, ha nincs..., ha meg mégis olyanra kérdeznek, amiről korodnál fogva nincs fogalmad sem, akkor ezt szépen, választékosan közlöd és egyben tereled is a beszélgetést arra, amerre neked kényelmes...)

Nagy kalappal!

2011. aug. 5. 18:05
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszi a választ xD,De ne is haragudj de nem azt kérdeztem h szerinted sikerülni fog-e nekem ....-,-"

Az origó honlapján már megcsináltam a feladatokat(meg van egy origó próbanyelvvizsgakönyvem is) ,ezek alapján meglenne,csak ahogyan írtam attól tartok h hozzád hasonlóan azt gondolják majd,hogy mit keresek én itt(ugye mert fiatal vagyok..)

2011. aug. 5. 18:05
 9/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:50

Az előző hozzá szólásomat neked írtam...

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:05

és hogy sikerült?

2011. aug. 5. 18:08
 10/18 anonim ***** válasza:

ce and Men...

hogy miért küldte el az előbb???

A lényeg az, hogy simán meglett (az írásbelitől meg nem is tartottam...)

2011. aug. 5. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!