Nincs meg valakinek a következő szóbeli tételek kidolgozva: ECL angol B1, esetleg B2?
advanced haladóknak van , amitől te messze
intermediate book 1 és 2 az kell neked azt vegyed ennél nincs jobb cambridge felsőfoknál is ez volt a többieknél meg én is ebből tanultam volna ha tanultam volna rá de én lustultam mert úgy gondoltam tehetségből megleszé s mondjuk meg is lett
Intermediate ez kell neked.
Priviben ment az üzenet.
A könyvön még gondolkozok. Amennyit láttam belőle, az tetszett, csak elég borsos az ára. Múltkor megvettem a Kérdések és válaszok című könyvet - habár le is töltöttem - és az csak 2100 Ft-ba került. Igazából azért vettem meg, mert addig se böngészek a neten, meg az ismeretlen szavakat is felé tudom írni - így számomra sokkal könnyebb a tanulás. Erre még alszok...
mert minek vettél olyan szart? én tudom angolból nagyon jól mi kell ilyen baromságot hogy kérdések válaszok lol..könyvtárból megéri kivenni talán m exam fright killer a legjobb ha meg írásban akarsz gyakorolni ingyen akkor
[link] és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!