Angolosok?! Felismeritek ezt a könyvet? Ez milyen könyvből lehet?
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Pár évvel ezelőtt egy angol tanár másolta ki nekem ezt az egy oldalt egy könyvből, de a címét nem mondta meg (mert ugye az már luxus...) szóval ennek a könyvnek a címét keresem vagy ha esetleg valakinek beugrik az oldal stílusa alapján akkor megelégszem egy kiadóval is ( hiszen az alapján már tudnék merre indulni). Ha valakinek akár egy tippje is van, kérem ne fogja magát vissza :) és ossza meg velem :))) Előre is köszi!
parancsolj :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Na neeee...
Kössssszzzziii! :) Szuper vagy!
Már majdnem egy fél éve keresgélek :) te meg 1/2 óra alatt válaszoltál is! Nem vagy semmi!
(amúgy hogy hogy beugrott? tanultál ebből a könyvből? ;) )
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SZUPERMAN A GYEREK
going shopping match each of the following words
EZT GOOGLE ÉS ELSŐ JEEEEEJEJEJEJEJEJEE
Jóóóvvvvaaan naaaaa! XDDDDDDDDD
Hidd el, a google-t próbáltam, de konkrétan nem ezzel, hanem a második mondattal a " I love looking round the shops..."és azzal nem dobja ki! Az első túl általános lett volna... de ahogy a mondás is tartja "simply the best"
Akkor mit jelent? Csak kíváncsiságból kérdezem!?
Amúgy Discovery-n futó Brainiac műsorból szedtem össze... ott ezt a mondatot így fordították.. de nyitott vagyok más fordításra is, ezért kérdem (jóvan naaaa meg azért is hogy ha csak magyar "ferdítésről" van szó akkor ne így használjam... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!