Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga bizonyítvány...

Nyelvvizsga bizonyítvány gyorsított kiállítása?

Figyelt kérdés
Április 20-án megyek angolból szóbelizni,és számolgattam,hogy kb mikor kapnám kézhez,ha meg lesz.Kb 2 hónapra rá,de az nekem már lehet késő lenne,mert a diplomaosztóm elvileg július elején lesz,és előtte 2 héttel le kellene adnom a TO-n,ahhoz hogy mehessek diplomaosztóra.Hallottam olyanról,h ha sikerül akkor vmennyi összegért meg lehet gyorsítani,h időben megkapjam?Tényleg van ilyen?mert nem találtam róla semmit.
2012. márc. 28. 22:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Igen én pesti vagyok.

Én úgy gondolom, hogy személyesen átvéve gyorsítható, meg előző hónapban mikor ott voltam, mondták a vizsgázóknak, hogy pénzügyi gondok miatt nem tudják egyelőre kipostázni a bizonyítványokat... (Hogy a vizsgadíjat hova tették ... ?! ) Ilyen kavarásba nem akartam belekerülni.....

Viszont a postázás helyetti személyes átvételt a postázás előtti 1 hétig lehet kérni az online rendszeren. (Vagy az online jelentkező rendszeren, vagy az online eredménymegekintőn, a táblázat alatti gombbal.)

Nekem ez a gomb tegnap már nem volt ott, akkor sejtettem, hogy 1 héten belül elkészül a bizi és átvehető. De a telefon alapján jól gondolhattam.

De ha ilyen jól haladnak, szerintem nem érdemes felutazni pestre emiatt, max +2 nap és postán is emgérkezik. (Hacsak nem szerencsétlenkednek megint...)

Amúgy nekem 29.-én volt eredményem.

2012. jún. 6. 19:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Szia! Értem. Nekem viszont nem tudom miért, de nem volt ott gomb, de ha jelzem nekik, hogy átveszem személyesen, akkor gondolom, úgy is jó. Mindegy. Majd rákérdezek, bár az a nem túl kedves hölgy nekem azt mondta a múltkor, hogy ezzel nem gyorsítható meg a folyamat. Na ezt kétlem, mert mire leér Veszprémbe, az max. két nap. Köszönöm a segítségedet.
2012. jún. 6. 20:43
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Gondolom nekik csak plusz munka ha eggyel több "hülye" jön be a bizonyítványáért, nem lehet 5 percig facebookozni....

Ráadásul már pénzt sem viszünk oda egyelőre már csak nyűg vagyunk.... Sajna ez van :S

Veszprém mondjuk nincs közel Pesthez... Nem tudok okos lenni :(

2012. jún. 6. 20:49
 14/24 anonim ***** válasza:
Osztom a véleményed. Sajnos már minden a pénzről szól. Max. péntekig megpróbálom elérni őket, mert holnap három, holnapután meg még egy állásinterjúra megyek Pestre, és kevés időm lesz arra várni, míg végre felveszik a telefont. Alig tudtam elérni őket a múltkor is. Talán pénteken, akkor kicsit több időm lesz. Nem mintha nem segítettél volna eleget, lenne egy utolsó kérdésem. :-) Említetted, hogy Te is csak az egyik részét, jelen esetben az írásbelit tetted le Origóból, a szóbeli részét másik nyelvvizsgaközponttál teljesítetted? Csak azért kérdezem, mert az ügyintézőm még mindig nem válaszolt arra a kérdésemre, hogy ha együtt bemutatom a két nyelvvizsga bizonyítványomat, mivel párosítottam őket, akkor szükségem van-e a NYAK-tól egy igazolásra, hogy a kettő együtt komplexnek számít vagy nem? Mert úgy tudom, hogy elvileg nincs, mert gyakorlatilag bármelyik akkreditált nyelvvizsgát párosíthatom. Köszönöm.
2012. jún. 6. 21:16
 15/24 anonim ***** válasza:
Van már valami infótok? Én május 5-én voltam írásbelizni, ugyanúgy Origo. Május 29-én tudtam meg, hogy sikerült. Nekem a felvételihez kellene, július 10-ig a bizonyítvány. Hívtam őket többször, egyszer sem vették fel, még a dolgozatmegtekintésre se kaptam időpontot... :/
2012. jún. 12. 00:08
 16/24 anonim ***** válasza:

89%-os beszélgetőtársam:

Szia!

Elnézést, de valamiért nem mutatta, hogy írtál, vagy csak elkeveredett a többi között...?

Igen én csakm írásbelit írtam most. De a szóbelim is nául volt 2 éve.

De tudtommal nem kell igazolás, csak ha szükséged van rá, (pl. külföldön) de a szóbli+írásbeli kombót mindenhol komplexnek kell elfogadni függeltenül, hogy 2 bizonyítványon van killítva.

2012. jún. 12. 07:01
 17/24 anonim ***** válasza:

84%:

Nekem semmi újabb infóm nincsen, szherdára ígérték, most kedd van. Nem láttam értelmét többször hívni őket. Holnap koradélután terveztem telefonálni, mert múlthéten is olyan körül telefonáltam és azt mondta a nő, hogy "megnézem a mai adagban". Teht már reggel/délelőtt megérkezhet nekik.

Szerintem ne aggódj, Július 10áig meg kell érkeznie, elvileg 30 napjuk van rá, azon bőven túl van júl 10.-e.

2012. jún. 12. 07:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Szia! Köszönöm, hogy írtál. Én is felhívtam őket, de mit ad Isten, az ügyintéző nem tudta megnézni a számítógépen, és csak annyit mondott, hogy a héten vagy jövő héten számíthatok rá. Amúgy én is úgy tudtam, hogy kötelesek elfogadni a két bizonyítványt együtt igazolás nélkül, de a NYAK-os ügyintéző össze-vissza beszélt. De ha Neked 29-én megvolt az eredményed, és szerdára ígérték, akkor nekem, mivel 30-án tudtam meg az eredményt, is meg kéne érkeznie a héten, de legkésőbb a jövő hét elején. Annyira dühítő különben ez az egész, mert az írásbeli nyelvvizsga bizonyítványomért már ma mehetek, és ott nagyon segítőkész volt az ügyintéző.
2012. jún. 12. 09:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Na mégis tudott segíteni a másik ügyintéző. Azt mondta, hogy a jövő héten biztosan megkapom, úgyhogy most izgulhatok, hogy a hét elején érkezzen, hogy le tudjam adni a bizonyítványokat a diplomaosztó előtt néhány nappal. :-S Köszönöm a segítséget.
2012. jún. 12. 10:17
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia(sztok)!

A történet lezárult végre átvettem...

Szerdán felhívtam őket (mert azt ígérték, hogy szerdára megérkezik) erre a nő flegmán bejelentette, hogy nem jött meg, hívjam egy hét múlva...

Na persze felment bennem a pumpa, mert úgy dobálóznak az 1 hetekkel mintha azt mondaná, hogy 1 óra múlva hívjam. Mondtam neki, hogy mára ígérték, hogy megérkezik. Erre: hívjam majd holnap. (Csütörtökön.)

Mivel a tanulmányi osztályon megbeszéltem az ügyintézővel, hogy csütörtökön bemutatom, így azt a megoldást választottam, hogy ismerősöm megkértem, hogy hívja fel őket és a nevemben kérjen információt.

Neki már azt mondta: megjött, csütörtökön átvehető!

Úgyhogy ez egy tróger bagázs.......

Tegnap reggel átvettem, akkor épp egy férfi volt ott. Miattatok megkérdeztem, ők postázzák ki, a szerdán megérkezett adag valszeg a mai postával megy ki nekik. (Ami szerda megérkezik, az csüt vehető át mert pecsételik-aláírják, és borítékolják-adminisztrálják és ma adja postára).

Mondta, hogy volt aki Nyíregyházáról jött, mert ezzel 3-4-5 napot megspórol a posta "teljesítményétől" függően...

Kaptam hozzá egy papírt is a vizsgaeredmény elismerésével.

Hát ennyi, szurkolok, hogy a tiétek is meglegyen hamar.

2012. jún. 15. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!