Nyelvvizsga bizonyítvány gyorsított kiállítása?
Igen én pesti vagyok.
Én úgy gondolom, hogy személyesen átvéve gyorsítható, meg előző hónapban mikor ott voltam, mondták a vizsgázóknak, hogy pénzügyi gondok miatt nem tudják egyelőre kipostázni a bizonyítványokat... (Hogy a vizsgadíjat hova tették ... ?! ) Ilyen kavarásba nem akartam belekerülni.....
Viszont a postázás helyetti személyes átvételt a postázás előtti 1 hétig lehet kérni az online rendszeren. (Vagy az online jelentkező rendszeren, vagy az online eredménymegekintőn, a táblázat alatti gombbal.)
Nekem ez a gomb tegnap már nem volt ott, akkor sejtettem, hogy 1 héten belül elkészül a bizi és átvehető. De a telefon alapján jól gondolhattam.
De ha ilyen jól haladnak, szerintem nem érdemes felutazni pestre emiatt, max +2 nap és postán is emgérkezik. (Hacsak nem szerencsétlenkednek megint...)
Amúgy nekem 29.-én volt eredményem.
Szia!
Gondolom nekik csak plusz munka ha eggyel több "hülye" jön be a bizonyítványáért, nem lehet 5 percig facebookozni....
Ráadásul már pénzt sem viszünk oda egyelőre már csak nyűg vagyunk.... Sajna ez van :S
Veszprém mondjuk nincs közel Pesthez... Nem tudok okos lenni :(
89%-os beszélgetőtársam:
Szia!
Elnézést, de valamiért nem mutatta, hogy írtál, vagy csak elkeveredett a többi között...?
Igen én csakm írásbelit írtam most. De a szóbelim is nául volt 2 éve.
De tudtommal nem kell igazolás, csak ha szükséged van rá, (pl. külföldön) de a szóbli+írásbeli kombót mindenhol komplexnek kell elfogadni függeltenül, hogy 2 bizonyítványon van killítva.
84%:
Nekem semmi újabb infóm nincsen, szherdára ígérték, most kedd van. Nem láttam értelmét többször hívni őket. Holnap koradélután terveztem telefonálni, mert múlthéten is olyan körül telefonáltam és azt mondta a nő, hogy "megnézem a mai adagban". Teht már reggel/délelőtt megérkezhet nekik.
Szerintem ne aggódj, Július 10áig meg kell érkeznie, elvileg 30 napjuk van rá, azon bőven túl van júl 10.-e.
Szia(sztok)!
A történet lezárult végre átvettem...
Szerdán felhívtam őket (mert azt ígérték, hogy szerdára megérkezik) erre a nő flegmán bejelentette, hogy nem jött meg, hívjam egy hét múlva...
Na persze felment bennem a pumpa, mert úgy dobálóznak az 1 hetekkel mintha azt mondaná, hogy 1 óra múlva hívjam. Mondtam neki, hogy mára ígérték, hogy megérkezik. Erre: hívjam majd holnap. (Csütörtökön.)
Mivel a tanulmányi osztályon megbeszéltem az ügyintézővel, hogy csütörtökön bemutatom, így azt a megoldást választottam, hogy ismerősöm megkértem, hogy hívja fel őket és a nevemben kérjen információt.
Neki már azt mondta: megjött, csütörtökön átvehető!
Úgyhogy ez egy tróger bagázs.......
Tegnap reggel átvettem, akkor épp egy férfi volt ott. Miattatok megkérdeztem, ők postázzák ki, a szerdán megérkezett adag valszeg a mai postával megy ki nekik. (Ami szerda megérkezik, az csüt vehető át mert pecsételik-aláírják, és borítékolják-adminisztrálják és ma adja postára).
Mondta, hogy volt aki Nyíregyházáról jött, mert ezzel 3-4-5 napot megspórol a posta "teljesítményétől" függően...
Kaptam hozzá egy papírt is a vizsgaeredmény elismerésével.
Hát ennyi, szurkolok, hogy a tiétek is meglegyen hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!